JC

Joan Cavaller

Hola amics, amb aquest formulari podeu enviar-me un missatge. Però donada la gran quantitat de correus electrònics que arriben diàriament, trigaré una mica a respondre. Una salutació.

Nom*
E-mail:*
Missatge:*
Verificació:

UNA MICA DE CURRÍCULUM

Vaig néixer a Barcelona l'any 1962. L'any 1978 vaig despertar a la música i la filosofia. Des de llavors he estat estudiant i investigant, anant d'un costat a l'altre, de la música a la filosofia, de la filosofia a la música. Sempre he volgut dedicar-me a totes dues coses tot i que les meves preocupacions intel·lectuals m'empenyien més cap a la filosofia. Vaig crear una editorial de textos de filosofia, Prohom Edicions, i he estat col·laborant amb la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya escrivint i publicant articles i llibres. De fet, altres músics-filòsofs com ara Adorno, Nietzsche o Rousseau van acabar inclinant-se per la filosofia en perjudici de la música. Però també hi ha casos inversos: Giovanni Allevi o Brian May. Finalment, quan vaig resoldre les meves preocupacions intel·lectuals, vaig decidir que havia arribat el moment de publicar la meva música. En qualsevol cas, em sento totes dues coses, músic i filòsof,

Ara mateix estic treballant en diferents projectes: l'edició de l'àlbum A trenc d'alba, la conclusió de les cançons de l'àlbum següent, Canal obert. A més a més, continuo desenvolupant els meus estudis de filosofia, piano i llenguatge musical. Col·laboro habitualment amb Àula de Música MasafretsFundació d'Estudis Històrics de Catalunya, Memorial 1714, etc.