Warning: Illegal string offset 'class' in /homepages/10/d513449724/htdocs/Llummare/wp-content/plugins/default-featured-image/set-default-featured-image.php on line 211
wallpaper-1281120

A trenc d’alba. 01 Eqvs Llummare. Composició

Per compondre aquest tema vaig seguir el mateix mètode que faig servir normalment: abstracció. El secret per a crear una bona composició consisteix a abstraure's, és a dir, evitar tota informació procedent dels sentits, amb el propòsit de connectar-se amb el món on viu la música (o les muses) i permetre que aquesta dimensió travessi el cos. Hi ha moltes formes d'abstraure's: caminar entre la gent, fer escales i arpegis, estirar-se i tancar els ulls, contemplar un paisatge, etc. Moltes cançons meves han vingut quan he aconseguit distreure'm entre la gent: comprant en el supermercat, mirant els fills jugar a basket, assistint a una obra de teatre, esperant l'autobús, etc.

Un cop vaig aconseguir copsar la imatge de la cançó, vaig portar-la al meu piano jugant llavors amb arpegis de diferents acords. En un començament, els arpegis pujaven i baixaven de manera simètrica. Més endavant, per fer-ho una mica més divertit, vaig optar per modificar-ne la baixada introduint notes alternatives. La tria dels acords en qüestió va ser purament aleatòria ajustant-me únicament al criteri del meu gust estètic.